SPA-Behandlingar

Harmoni

Salongens favoritbehandling som börjar med 30 minuter avslappnande ryggmassage till följd av en 40 minuter härlig ansiktsbehandling och ansiktsmassage

70 min 1120:-

Lugn & Ro

Avslappnande lavendelmassage och vila med varma stenar placerade på ryggen. Efter behandlingen bjuds du på en chokladbit och en kopp té.

45 min 820:-

I väntans tider - Mammabehandling

En mammabehandling för dig som har svullna händer, fötter och en trött rygg. Koppla av och släpp på spänningar med ett mjukgörande fotbad, massage av ansikte, hårbotten, dekolletage, armar och underben. Massagen sker liggandes på rygg på en uppvärmd bänk. 

60 min 1020:-

Rygg Deluxe

En skön behandling med fokus på ryggen. Bli varmt och skönt nerbäddad på bänken och njut av en ryggskrubb, rygginpackning och vila. Efter inpackningen avslutas behandlingen med en ryggmassage.

60 min 1020:-

Topp till tå

Salongens lyxigaste behandling med helkroppsmassage och ansiktsbehandling med hudvårdsprodukter anpassade efter önskemål. 


1h 30 min 1520:-


SPA-fötter

Behandlingen inleds med ett fotbad till följd av en fotskrubb och fotinpackning. Under tiden inpackningen verkar får du ligga på en uppvärmd bänk, avslutningsvis ingår en skön fot- och underbensmassage. Ej medicinsk pedikyr

45 min 820:-