Massagebehandlingar

Djupgående/Behandlande


Svensk Klassisk Massage

En muskelbehandling för behandling av värk och spänningar. Under behandlingen används tekniker som strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur
30 min 720:- / 45 min 820:- / 60 min 920:- / 90 min 1320:-

Bambumassage

Massage med bambupinnarna för att komma ner djupare i muskulaturen och släppa på spänningar.  Bambumassagen är effektiv mot spända muskler och celluliter.
30 min 820:- / 45 min 920:- / 60 min 1020:-


MB Gua Sha Technique NY!

Gua Sha kallas även för Skrapning och är en av de mest effektiva muskelbehandlingarna där man med hjälp av ett verktyg skrapar insmord hud på områden där smärta och stagnation förekommer. Skrapningen orsakar mikrobristningar och triggar igång kroppens självläkande processer, den sätter igång cirkulation, flöde och rensar kroppen från slaggproduker. Behandlingen är även antinflammatorisk och immunförsvarshöjande.
Under behandlingen blandas skrapning, koppning och massage.

Behandlingen fungerar bäst som kur med 4 behandlingar. Du bokar då ett besök varje eller varannan vecka. Det är bra att fortsätta gå regelbundet efteråt för att underhålla effekten.

Man ska vara medveten om att man kan få röda märken efter koppor och skrapbehandlingen som sitter några dagar

Har du haft stroke, blodpropp eller bindvävssjukdom så ska du undvika den här behandlingenKoppning

En behandlingsmetod framtagen inom Kinesisk medicin där man påverkar energiflödet i kroppen med hjälp av sugkoppar. Behandlingen är effektiv vid spända muskler, vätskesamlingar, celluliter och ärr samt efterlämnar en mjukare och slätare hud.
30 min 820:- / 45 min 920:- / 60 min 1020:-

Lymfmassage

Lymfmassage ger väldigt goda resultat vid svullnader, vätskesamlingar och ödem i ben och armar. Under behandlingen används lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning för att hjälpa kroppen att bli av med överskottsvätska och slaggprodukter
75 min 1120:-

Yogamassage

Asiatisk yogamassage lossar på spänningar genom stretchning som ger effekter likt den man får av yoga. Trycket läggs med fingrar, händer, knän, armbågar och fötter. Behandlingen är bra vid smärta, stelhet, i förebyggande syfte eller ren avkoppling. Behandlingen utförs på en madrass på golvet, inga oljor används och du är fullt påklädd
75 min 1120:-


Massage Mix

Under behandlingen blandas olika tekniker för att uppnå bästa resultat. Behandlingen är effektiv för dig med spända muskler, dålig cirkulation, vätskesamlingar, gamla ärr, obalanser i kroppen pg.a. spänd muskulatur eller stressproblematik.
Tekniker som används under behandlingen är:
- Svensk Klassisk Massage (blandade grepp bl.a. mot triggerpunkter)
- Bambumassage (går på djupet och är bra vid spända muskler)
- Koppning (lyfter bindväven och får fart på cirkulationen)
(- Akupunktur vid önskemål)
60 min 1020:- / 90 min 1420:-

Avslappnande


Aromamassage

En mjuk och avslappnande massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor som har positiva egenskaper för huden och sinnet. Vilka oljor som används under behandlingen väljer du när du gör ditt besök hos oss.
30 min 820:- / 45 min 920:- / 60 min 1020:- / 90 min 1420:-

Fibromassage

En fjäderlätt massagemetod som är utvecklad för kronisk smärtproblematik (fibromyalgi). Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, verka smärtlindrande och mjuka upp muskler i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig och öka den psykiska och fysiska hälsan.
45 min 820:- / 60 min 920:-


Chokladmassage

Choklad är inte bara gott, det är nyttigt också! Här används en uppvärmd chokladbalm från Jämtland med doft av choklad, kaffe och havtorn. Oljan tillför näring och efterlämnar en silkeslen hud.
30 min 820:- / 45 min 920:- / 60 min 1020:- / 90 min 1420:-

Stressreducerande Avslappningsmassage

Massage med fokus på att få musklerna att slappna av och att lugna ner nervsystemet. Behandlingens mål är att minskar stresshormoner och öka lugn och ro hormonet oxytocin
En passande massage vid hög stressnivå och vid utmattning
45 min 820:- / 60 min 920:-

Tillvalsbehandling
+Relax

Ett tillval för dig som vill ha det där lilla extra, din behandling inleds eller avslutas med en varm vetekudde på ditt problemområde tillsammans med värmande olja eller linement. Efter behandlingen bjuds du på en kopp té 10 min 100:-

Några av massagens effekter


Spända muskler blir mjuka och elastiska
Bättre sömn
Djupare andning
Minskad smärta
Ökat välbefinnandet
Ökad utsöndring av slaggprodukter
Ökad lymfcirkulation
Starkare immunförsvar
Minskar och motverkar stress
Utsöndrar glädjehormonet Endorfin
Utsöndrar lugn och ro hormonet Oxytocin